4. 7. 2022

Chata po kompletní moderní rekonstrukci v Chrudimi na Podhůře dokončena

Chata po kompletní moderní rekonstrukci v Chrudimi na Podhůře dokončena

Jako přímý majitel prodám plně zařízenou, kompletně moderně zrekonstruovanou a částečně podsklepenou chatu se zastřešenou pergolou, udírnou a letní kuchyní ve velmi žádané, krásné a současně klidné lokalitě plné zeleně a nedalekého zábavního a rekreačního vyžití - Chrudim Podhůra (parc. č. 1601/12). Vlastní, oplocený, svažitý pozemek se vzrostlými ovocnými stromy, jehličnany a ořechem má plochu 536 m2 (cca 10 m x 50 m). Celková plocha objektu je 22 m2, zastavěná 30 m2 (z toho 14 m2 pergola). Rozměrově skromná, ale o to více útulná chata o dispozici 2+kk je postavena jako dvoupodlažní (v 1.NP obytná kuchyň s výškou stropu 2,4 m a koupelna, ve 2.NP otevřený prostor na spaní s výškou stropu 1,2 m) a má tak vše, co je pro odpočinek, regeneraci a volný čas potřeba.

 

Chata, jejíž nosnou konstrukcí je původní dřevostavba (rámová konstrukce), byla kompletně zateplena (celkem 20 cm stěny, 18 cm střecha) vč. instalace parozábrany, nového protipožárního sádrokartonového obložení stěn, dostala novou fasádu, nová dřevěná okna s dvojsklem, střešní plechovou krytinu, nové vstupní dveře, novou elektroinstalaci, rozvody vody a odpadů, interiérové podbití. Pergola, orientovaná na východ, s udírnou a letní kuchyní přímo navazuje na obytnou místnost chaty a díky umístění objektu v horní části pozemku nabízí krásné výhledy a současně romantické chvilky na pergole s možností odpočinku u skleničky vína při západu slunce.

 

Na pozemku nové přípojky - obecní voda (podružný vodoměr), elektřina a odpad do nově vzniklé jímky (6 m3), pod chatou dřevem obložená dešťová nádrž (1m3). Vlastní parkování na pozemku. Příjezd po obecní cestě. Možnost vstupu na pozemek ze spodní a současně z horní strany pozemku (100 m od parkoviště pod Bárou).

 

Chata je po kompletní rekonstrukci navržené architektkou (7/2022) - v celé chatě kvalitní PVC, nová kuchyňská linka na míru vč. vestavné lednice, mikrovlnné trouby, sklokeramické varné desky, granit. dřezu, jídelní stůl se židlemi, rozkládací sedací soupravou a venkovním nábytkem, koupelna se sprchovým koutem a závěsným WC, schodiště a posuvné dveře do koupelny na míru z masivu, štukové omítky, elektroinstalace v mědi, rozvody odpadů, vody. Elektrické vytápění pomocí přímotopu v 1. NP. Ohřev TUV elektrickým bojlerem (ve sklepě) - tzv. bojlerová sazba (8 hod zlevněná elektřina). Všechny kuchyňské spotřebiče se záručním listem (2 roky). Prodáváno včetně veškerého vybavení, které je již v ceně.

 

Nezatíženo zástavou, břemeny, apod. V blízkosti rozhledna Bára a zážitkové lesy (chovný rybník, singltrek, lesní tělocvična, upravené lesní cesty), obchod v nedaleké Rabštejnské Lhotě či Chrudimi, autobusová zastávka. Objekt připraven k okamžitému nastěhování, po dokončení v něm nikdo nebydlel. Vhodné pro vlastní rekreaci/bydlení/investice. Možnost současné koupě a propojení námi vlastněné vedlejší chaty. Při rychlém jednání a platbě v hotovosti možné jednání o ceně. Přímý majitel -neplatí se provize -právní servis zajišťen

Specializujeme se na moderní design, návrhy interiérů, rekonstrukce interiérů a investiční činnost v realitní oblasti. Zakládáme si na individuálním přístupu ke každému klientovi a veškeré projekty řešíme se smyslem pro detail.

Zaujala Vás naše práce? Kontaktujte nás!

Kontaktujte nás

Ke Koupališti 58, Pardubice - Cihelna, 530 09 Pardubice IČ: 063 813 32 Telefon: +420 724 737 290 Email:info@amme.cz Web:https://www.amme.cz/
© 2017 AMME Projekt s.r.o. | všechna práva vyhrazena