2. 6. 2020

Pronájem 1+1, ul. Palackého třída, Chrudim - přímý majitel

Pronájem 1+1, ul. Palackého třída, Chrudim - přímý majitel

Jako přímí majitelé pronajmeme byt 1+1 s balkonem v centru Chrudimi - ul. Palackého třída (č.p.67). 

Jako přímí majitelé pronajmeme byt 1+1 s balkonem v centru Chrudimi - ul. Palackého třída (č.p.67). Bezbariérový byt je umístěn ve 3. patře udržovaného zatepleného panelového domu (s výtahem). Byt je udržovaný, ve velmi dobrém stavu a je částečně zařízen (jídelní sestava vč. stolu, kuchyňská linka s plynovým sporákem, mikrovlnou troubou, v komoře vestavná šatní skříň, v koupelně sprcha, umyvadlo, wc). Podlahová plocha bytu vč. balkonu je cca 41 m2. Vytápění a TUV je dálkové, vaření na plynovém sporáku. Okna jsou plastová. Orientace oken je na JZ - do tichého vnitrobloku. Uzamykatelná lodžie patřící přímo k bytu je umístěna na mezipatře. V 1. PP je součástí sklepní prostor. Dům je zateplen, přístup je bezbariérový. Ve společných prostorách je kolárna. Parkování zdarma před domem a v navazujících ulicích. Přímo před domem autobusová zastávka MHD a dálkových spojů. V místě veškerá občanská vybavenost (vlakové a autobusové nádraží, zastávka MHD, obchody, škola, školka, cyklostezky, plavecký bazén, sportoviště). Možno částečně dovybavit dalším nábytkem.

Nabízíme velmi slušné a solidní jednání, očekáváme totéž. Požadujeme solventní, pracující, bezproblémové nájemníky, nekuřáky (v bytě). Preferujeme dlouhodobý pronájem. Menší domácí mazlíček není překážkou. Byt je vhodný pro max. 3 osoby.

Měsíční nájemné je 7500 kč + záloha na služby a energie (plyn, elektřina, voda) je 2 500 Kč. Požadujeme vratnou kauci ve výši 15 000 Kč. Nájem se hradí 1 měsíc dopředu.

Byt volný ihned.

Přímý majitel - neplatí se provize. RK nevolat.

 

Specializujeme se na moderní design, návrhy interiérů, rekonstrukce interiérů a investiční činnost v realitní oblasti. Zakládáme si na individuálním přístupu ke každému klientovi a veškeré projekty řešíme se smyslem pro detail.

Zaujala Vás naše práce? Kontaktujte nás!

Kontaktujte nás

Ke Koupališti 58, Pardubice - Cihelna, 530 09 Pardubice IČ: 063 813 32 Telefon: +420 724 737 290 Email:info@amme.cz Web:https://www.amme.cz/
© 2017 AMME Projekt s.r.o. | všechna práva vyhrazena