13. 1. 2019

Prodáváme RD v krásné lokalitě Pardubice - Kréta

Prodáváme RD v krásné lokalitě Pardubice - Kréta

Nabízím zděný rodinný dům o dispozici 6+1 se zastavěnou plochou 117 m2, dále s garáží (24 m2), dílnou (28 m2) a skladem (30 m2) a pozemkem o celkové ploše 825 m2 ve velmi žádané, klidné vilové okrajové čtvrti Kréta, Pardubice - Rosice. RD se sedlovou střechou má 2 nadzemní podlaží, je částečně podsklepen a vstup do objektu je bezbariérový. Dispozice v přízemí je 3+1 se samostatnou koupelnou a WC, ve 2. nadzemním podlaží je dispozice 2+1 s koupelnou a WC. Objekt je napojen na elektřinu, vodu, plyn, kanalizaci a internet, vlastní studna. V posledních 10-ti letech byla vyměněna okna za plastová, dále plynový kotel, ještě dříve byly prováděny částečné rekonstrukce (např. podřezání základů, atd.).. Dům je jinak v původním stavu a je vhodný k celkové rekonstrukci dle vlastních představ. Možnost také zvolit jako dvougenerační. Orientace oken je V-Z, kdy celá část pozemku je orientovaná na západní stranu. Velkou výhodou domu je pozemek, který díky své velikosti a orientaci nabízí různé možnosti využití a je vhodný pro milovníky velkých zahrad. Největší výhodou nemovitosti je lokalita, která nabízí velmi klidné a bezpečné bydlení s kompletní občanskou vybaveností (obchody, MŠ, ZŠ, cyklostezka, apod...) a výbornou dopravní dostupností (vlaková a autobusová zastávka 5 min chůze, spojení Hradec - Pardubice 13 min, Praha - Pardubice 55 min). Dům nezatížen hypotékou, zástavou, břemeny, apod. Vhodné pro vlastní bydlení nebo jako investice. Financování formou hypotéky můžeme vyřídit. Cena vč. provize a právních služeb.

Specializujeme se na moderní design, návrhy interiérů, rekonstrukce interiérů a investiční činnost v realitní oblasti. Zakládáme si na individuálním přístupu ke každému klientovi a veškeré projekty řešíme se smyslem pro detail.

Zaujala Vás naše práce? Kontaktujte nás!

Kontaktujte nás

Ke Koupališti 58, Pardubice - Cihelna, 530 09 Pardubice IČ: 063 813 32 Telefon: +420 724 737 290 Email:info@amme.cz Web:https://www.amme.cz/
© 2017 AMME Projekt s.r.o. | všechna práva vyhrazena