24. 3. 2019

Praha 6 - Veleslavín, 2+kk, 53 m2 dán do prodeje

Praha 6 - Veleslavín, 2+kk, 53 m2 dán do prodeje

Rekonstrukce bytu z původní dispozice 2+1 na vzdušné a prostorné 2+kk o 53 m2 proběhla během 2 měsíců. Jedná se pravděpodobně o nejnáročnější rekonstrukci bytu, kterou jsme doposud realizovali. Byt v původním stavu byl plný stoupaček a technických rozvodů. K našemu údivu byl v tomto stavu do poslední chvíle obýván. Jedná se o krásnou lokalitu na Praze 6 - plno zeleně, možností procházek, výhledů do zeleně, ale jen 5 minut chůze od metra a 10 min od samého centra Prahy. Názor, jak se rekonstrukce povedla již necháme na Vás a nových majitelích.

Prodám plně zařízený, moderně zrekonstruovaný byt 2+kk v cihlovém domě ve velmi klidné části města - Praha 6 - Veleslavín, ulice Šumberova (č.p. 333/8), v OV, 5 min chůze od stanice metra linky A - zastávka Nádraží Veleslavín nebo Petřiny, dále tramvaj, autobus. Celková plocha vč. sklepa (2 m2) je 53 m2. Byt se nachází v 1.NP - přízemí (bez výtahu), dům po celkové revitalizaci (nové zateplení, plastová okna, výměna stupaček, vstupních dveří), SVJ bez dluhů, dálkové vytápění, v domě společné prostory - sušárna, kolárna, společný balkon, celkem 11 bytů ve vchodě. Orientace celého bytu na jih (světlý a slunný byt) s výhledem do zeleně. Byt je po kompletní rekonstrukci navržené bytovým architektem (03/2019) - provedena renovace vlysových jasanových podlah (parket), nová kuchyňská linka na míru vč. vestavěné lednice, myčky, horkovzdušné trouby, mikrovlnné trouby, sklokeramické varné desky, digestoře a granitového dřezu, nová koupelna se sprchovým koutem a podlahovým vytápěním, závěsným WC, v koupelně a předsíni vestavěný nábytek, nové štukové omítky, elektroinstalace v mědi, nové rozvody odpadů,vody a topení, bezpečnostní vchodové dveře a interiérové dveře (zašupovací a otevíravé) s obložkami od českého výrobce, nové radiátory, LED osvětlení,příprava pro instalaci elektronických venkovních žaluzií či rolet. V bytě po rekonstrukci nikdo nebydlel (všechny spotřebiče se záručním listem). Byt nezatížen hypotékou, zástavou, břemeny, apod. Nízké měsíční náklady. V blízkosti domu veškerá občanská vybavenost (škola, školka, OC, Letiště Václava Havla, cyklostezky, parky a příroda - Divoká Šárka, Letohrádek Hvězda, Ladronka). Bezproblémové parkovaní před domem. Ihned k nastěhování. Vhodné pro vlastní bydlení nebo jako investice. Přímý majitel - neplatí se provize - právní servis zajištěn. RK nevolat. Při rychlém jednání či platbě v hotovosti možnost slevy.

Specializujeme se na moderní design, návrhy interiérů, rekonstrukce interiérů a investiční činnost v realitní oblasti. Zakládáme si na individuálním přístupu ke každému klientovi a veškeré projekty řešíme se smyslem pro detail.

Zaujala Vás naše práce? Kontaktujte nás!

Kontaktujte nás

Ke Koupališti 58, Pardubice - Cihelna, 530 09 Pardubice IČ: 063 813 32 Telefon: +420 724 737 290 Email:info@amme.cz Web:https://www.amme.cz/
© 2017 AMME Projekt s.r.o. | všechna práva vyhrazena