1. 3. 2020

Pronájem bytu 2+kk v centru města Pardubice - Třída Míru

Pronájem bytu 2+kk v centru města Pardubice - Třída Míru

Jako přímý majitelé pronajmeme byt 2+kk v centru města na luxusní adrese Pardubice - ulice Třída Míru (č.p.70). Byt je umístěn ve 4. patře udržovaného cihlového domu (bez výtahu). Byt je po rekonstrukci (elektřina, podlahy, renovovaná kuchyňská linka, koupelna, výmalba) a je plně zařízen (sedací souprava, postel, TV, stolek, vestavné skříně, kuchyňská linka s lednicí, troubou a sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnou troubou, jídelní a barový stolek, v předsíní botník a šatní skříň, v šatně regál, v koupelně vana, umyvadlová skříňka, wc, apod...). Podlahová plocha bytu je cca 47 m2. Vytápění a TUV je řešeno dálkovým způsobem.  Okna jsou původní dřevěná špaletová, v obývacím pokoji PVC, ve zbytku bytu dlažba. Orientace oken na Třídu Míru. Parkování v centru a navazujících ulicích na parkovací kartu (cca 1200Kč/rok). V místě veškerá občanská vybavenost. Možno částečně dovybavit dalším nábytkem, popř. naopak pronajmout bez nábytku. Nabízíme velmi slušné a solidní jednání, očekáváme totéž. Požadujeme solventní, pracující, bezproblémové nájemníky, nekuřáky. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Menší domácí mazlíček není překážkou.

Měsíční nájemné je 9500 kč + záloha na teplo, TUV, vodu, služby je 3 000 Kč + přepis elektřiny na nájemníky. Požadujeme vratnou kauci ve výši 2 měsíčních nájmů, nájem se hradí 1 měsíc dopředu.

Byt volný od 1.4.2020.

Přímý majitel - neplatí se provize. RK nevolat.

Specializujeme se na moderní design, návrhy interiérů, rekonstrukce interiérů a investiční činnost v realitní oblasti. Zakládáme si na individuálním přístupu ke každému klientovi a veškeré projekty řešíme se smyslem pro detail.

Zaujala Vás naše práce? Kontaktujte nás!

Kontaktujte nás

Ke Koupališti 58, Pardubice - Cihelna, 530 09 Pardubice IČ: 063 813 32 Telefon: +420 724 737 290 Email:info@amme.cz Web:https://www.amme.cz/
© 2017 AMME Projekt s.r.o. | všechna práva vyhrazena