2. 6. 2020

Prodej RD Chrudim - Markovice, 4+1, 464 m2 pozemek, přímý majitel

Prodej RD Chrudim - Markovice, 4+1, 464 m2 pozemek, přímý majitel

Jako přímý majitel nabízím zděný samostatně stojící nepodsklepený dvoupodlažní rodinný dům (kolaudace r. 2005) o dispozici 4+1 s celkovou podlahovou plochou 125 m2, dále s pochozí garáží (garáž 22 m2 + terasa nad garáží 22 m2), zastřešenou pergolou (cca 12 m2), podsklepeným dvoupodlažním zahradním domkem o celkové ploše 34 m2 a pozemkem o celkové ploše 464 m2 (délka cca 38,5 m a šířka 12,5 m). Dům se nachází ve velmi žádané, klidné okrajové části Chrudim - Markovice (Mírová, č.p. 1296) v neprůjezdné slepé a klidné ulici s krásným výhledem na Železné hory na jižní straně a současně místní kostel na severozápadní straně. Dům je částečně zařízen - kuchyňská linka vč. lednice, vestavné pečící a mikrovlnné trouby, plynové varné desky a myčky, v ložnici vestavěná skříň, v obývacím pokoji, komoře, předsíni a ložnici nábytek, který může po dohodě zůstat. Parkovat lze ve vlastní garáži (pro 1 auto), dále před garáží na vlastním pozemku (1 auto) a také na příjezdové komunikaci před domem. Zahrada je oplocená (pletivové oplocení), u vstupní části je použito kovářské oplocení (použito rovněž na terase nad garáží a u schodiště). Na zahradě jsou dlážděné chodníky, opukové a kamenné zídky, okrasné záhony, mezi sousedy vzrostlé tůje.

 

RD se sedlovou střechou má 2 nadzemní podlaží, vstup do objektu je bezbariérový, obvodové nezateplené zdivo Porotherm 45 cm, stropy POT nosníky a MIAKO vložky, podlahová krytina v přízemí dlažba, ve 2.NP laminátová, okna plastová. Dům disponuje velkým množstvím úložných prostor (garáž, komora v přízemí, vestavěná šatní skříň v ložnici, půda, zahradní domek). Objekt je vytápěn plynovým kotlem Vaillant a v obývacím pokoji krbovými kamny. Je napojen na elektřinu, vodu, plyn, kanalizaci a internet, zahradní domek na vodu, elektřinu, internet a septik. Dispozice v přízemí je 1+1 (velký obývací pokoj se vstupem na pergolu) se samostatným WC, komorou, menší halou a předsíní. Ve 2. nadzemním podlaží je dispozice 3+0 (2 ložnice mají samostatný vstup na terasu) s koupelnou (sprchový kout i vana) a společným WC. Orientace domu je J-S (2 ložnice ve 2.NP mají orientaci i na východ), kdy celá zahrada vč. pergoly je orientována na slunnou a světlou jižní stranu.

 

Největší výhodou nemovitosti je lokalita, která nabízí velmi klidné a bezpečné bydlení s úžasným výhledem, dobrou občanskou vybaveností (obchod, MHD, autobusová zastávka, apod), výbornou dopravní dostupností (Chrudim centrum 3 km, Pardubice 9 km, Hradec Králové 30 km) a současně velmi dobrým technickým stavem umožňujícím okamžité nastěhování bez nutných dalších investic. Dům nezatížen hypotékou, zástavou, břemeny. Volný ihned. Vhodné pro vlastní bydlení (možnost také zvolit jako dvougenerační s využitím zahradního domku) nebo jako investice.

 

Přímý majitel - neplatí se provize - právní servis zajištěn, s případným financováním nemovitosti hypotékou může zdarma pomoci náš hypoteční specialista. Při zvýšené poptávce a větším počtu zájemců si vyhrazujeme právo výběru nejvhodnější nabídky.

Specializujeme se na moderní design, návrhy interiérů, rekonstrukce interiérů a investiční činnost v realitní oblasti. Zakládáme si na individuálním přístupu ke každému klientovi a veškeré projekty řešíme se smyslem pro detail.

Zaujala Vás naše práce? Kontaktujte nás!

Kontaktujte nás

Ke Koupališti 58, Pardubice - Cihelna, 530 09 Pardubice IČ: 063 813 32 Telefon: +420 724 737 290 Email:info@amme.cz Web:https://www.amme.cz/
© 2017 AMME Projekt s.r.o. | všechna práva vyhrazena